X

Nieuwsbrief

Voorjaar lessen

TRAININGEN IN EN NA CORONATIJD!

TRAININGEN IN EN NA CORONA TIJD!


Na de lange periode van lock down zien we licht in de tunnel en hopen we dat we snel terug onbezonnen kunnen tennissen. Tot nader orde moeten we wel de lessen en de trainingen aanpassen. Alle ‘Play Safe & Go’ maatregelen zijn overzichtelijk gebundeld op www.tennisvlaanderen.be . Daarnaast zullen jullie ook van de club nog meer info krijgen om veilig te komen tennissen en de lessen en trainingen te volgen.


INDIVIDUELE LESSEN EN LESSEN PER TWEE/DRIE/VIER:

>
Alleen Per drie
Milan, Bledar €240 €80
Joris, Ward, Louis, Willem, Lennert €255 €85
Jeroen, Dirk, Bas, César, Ruth, Christophe, Tom, Joao €285€95

Lessen per twee en later misschien ook per vier zullen ook aangevraagd kunnen worden. De prijs is het coëfficiënt van de lessen per drie die hierboven vermeld worden. Privélessen of les/2 mogen al aangevraagd worden. De lessen per 3 of 4 mogen tot nader orde ook nog niet.


Groepstrainingen


Kostprijs is 40€ voor een sessie van 8 u . Wanneer we kunnen starten weten we nog niet. Indien we mogen starten zal er info komen.


Betaling op RKNR BE33 280025841746

Hopend op een sportief en vreugdevol tennisseizoen,

Het MTA team

dirk.mergaert@telenet.be
0476 47 63 75


Eens de trainingen gepland zijn, worden de geldende afspraken gerespecteerd. Bij afwezigheid verlies je de les. Afzegging van een privéles wordt verplaatst indien de lesgever minstens twee dagen op voorhand verwittigd wordt.