X
Logo
 • Homepagina
 • Tennisschool
 • Lessen
 • ST2T
 • Gallerij
 • Contact
 • Stages
 • KidsTennis TC Kortemark – winter 2023– 2024  Tennissen op jonge leeftijd, het kan zeker. ‘Jong geleerd is oud gedaan’ is ook voor tennis van toepassing. Kinderen vanaf 3 jaar tot en met 13 jaar kunnen in Tc Kortemark leren tennissen met een voor hen aangepast programma.

  Tennis op maat van de kids!

  Voor de allerjongsten (geb’jaar 2018 tot 2020) is er Kidstennis BAL/BAL (kleutertennis). Hier worden speelse vaardigheden geleerd met een knipoog naar het echte tennisspel. Wanneer? Elke zaterdag van 9u tot 10u – kostprijs: 150€  Hier is er bij betaling van de lessen voor 22 oktober 10% KORTING. De eerste les is op zaterdag 07/10/23

  Voor kinderen vanaf 2018 wordt er gestart met initiatie. Steeds is het een combinatie van tennis en coördinatie. De coördinatie (lichaamsperceptie, balvaardigheid, motoriek, …) is essentieel om de tennisvaardigheden sneller en beter aan te leren.

  KidsTennis Wit, Blauw en Rood – Minitennis:  kinderen van 5 tot 9 jaar

  In wit, blauw en rood is het belangrijk dat kinderen in kleine groepen begeleid worden omdat in deze kleuren de techniek ontwikkeld wordt.  

  Deze lessen zijn o.l.v. Dirk Mergaert, samen met een team gekwalificeerde en enthousiaste lesgevers.

  Per lesgever worden maximum 4/5 kinderen geplaatst zodat we een gerichte individueler aanpak kunnen verzekeren.

  Wanneer? Elke zaterdag van 9u tot 10 30u. Kostprijs : 280€ Ook hier is er bij betaling van de lessen voor 22 oktober 10% KORTING. De eerste les is op zaterdag 07/10/23

  Graag trachten we jullie te overtuigen om minimum 2x per week les te volgen. De kinderen zullen sneller leren en iets wat ze vlug goed kunnen, zullen ze zeker nog veel liever doen, en wat ze liever doen, gaan ze nog meer …enz. Een extra les in de week is dus zeker aan te raden.

  KidsTennis Oranje en Groen:  Midi- en  Maxitennis: kinderen van 7 tot 13 jaar

  Vanaf Oranje is het belangrijk dat kinderen naast nog een wekelijkse technieksessie in een kleiner groepje, ook veel begeleid spelen. (groepslessen) Daarom bieden wij ook dit jaar terug aan onze jongsten een “ midi-pakket” aan die perfect deze doelstellingen beoogd.

  Dit pakket omvat een uur groepstraining en twee uur les per vier. Ook hier is er bij betaling van de lessen voor 23 oktober 10% KORTING. Kostprijs is 800€/720€

  Inschrijven?

  Deze winter starten we de trainingen vanaf MA 02/10. De twintig weken les lopen tot aan de paasvakantie. Er is geen les tijdens de vakanties en in de examenweken. Bij betaling voor 22 oktober is er 10% KORTING.

  Dirk Mergaert – 0476 476375 dirk.mergaert@telenet.be

  RKNR BIJ BETALING : BE50 1030 7908 8818

  Gelieve bij de inschrijving naam, geboortedatum te vermelden.
  Tot op de Kidstennis lessen!
  Team MTA